Головна » 2010 » Квітень » 17

15 квітня відбулася зустріч відомого українського письменника Івана Андрусяка з учнями п’яти навчальних закладів міста. За один день письменник встиг побувати в школах № 1, № 8, № 10, гімназії № 2 та у ліцеї №12.
Це була справжня феєрія добрих емоцій і захоплених слів. Діти дуже жваво включалися в гру, навперебій задавали численні запитання, сперечалися один з одним за першість в отриманні автографа, та просто линули до доброго, м’якого та дуже зворушливого автора. 
Іноді здавалося, що навіть самі організатори не очікували такого бурхливого прийому.
– Це справжня подія для нашого міста! – прокоментував зустріч Юрій Балюк, координатор проекту ЛО «Кобзар» та голова ГО "Добра справа" у Бердичеві. Звичайно, відразу охопити ... Читати далі »

Переглядів: 1016 | Додав: Yuri | Дата: 17.04.2010 | Коментарі (0)

БМРГО "Добра справа" з лютого 2010 року розпочала соціальний проект "Школа гувернерів". Навчання триває у вигляді курсів, тривалість якого складає 6 місяців.                                                                                                                                 - Даний проект не є комерційним, - запевняє Юрій Балюк, голова організації - ми не гарантуємо працевлаштування за кордоном чи оформлення яких-небудь робочих віз. Мета проекту - створити належні умови для оволодіння учасниками якомога більшої кількості навичок роботи з дітьми. Це велика користь як і для тих, хто бажає поєднати відповідні знання з майбутньою роботою, так і для осіб, що виховують власних дітей.                                         ... Читати далі »

Переглядів: 1097 | Додав: Yuri | Дата: 17.04.2010 | Коментарі (1)