Головна » 2010 » Квітень » 17 » Іван Андрусяк в Бердичеві
22:52
Іван Андрусяк в Бердичеві

15 квітня відбулася зустріч відомого українського письменника Івана Андрусяка з учнями п’яти навчальних закладів міста. За один день письменник встиг побувати в школах № 1, № 8, № 10, гімназії № 2 та у ліцеї №12.
Це була справжня феєрія добрих емоцій і захоплених слів. Діти дуже жваво включалися в гру, навперебій задавали численні запитання, сперечалися один з одним за першість в отриманні автографа, та просто линули до доброго, м’якого та дуже зворушливого автора. 
Іноді здавалося, що навіть самі організатори не очікували такого бурхливого прийому.
– Це справжня подія для нашого міста! – прокоментував зустріч Юрій Балюк, координатор проекту ЛО «Кобзар» та голова ГО "Добра справа" у Бердичеві. Звичайно, відразу охопити таку велику аудиторію дітей було дуже нелегко. Але ми зобов'язані були познайомити всіх дітей нашого міста з таким чудовим автором і людиною, як Іван Андрусяк.
Під час жвавого діалогу з дітьми, Іван Михайлович розповів не тільки про свої книги та творчий шлях письменника. Він поділився своїми досягненнями та розчаруваннями, спогадами і надіями, своїми мріями.
         – Приємно відчувати, що наш проект дійсно має велике значення для кожного його учасника. Завдяки «Майстрам сучасної класики», будь-яка дитина, підліток, студент зможе особисто познайомитися з автором, задати йому низку запитань і отримати на них відповіді. Але більше за все ми сподіваємося, що діти, побачивши реальних письменників, ще раз зрозуміють, що вітчизняна література жива, вона не є пережитком минулого, а головними її героями являються саме вони – маленькі, але найвимогливіші читачі. – Поділився думкою Дмитро Папета, голова Всеукраїнського об'єднання Літературного «Кобзар».                                                Нагадуємо, що заснований ЛО «Кобзар» проект «Майстри сучасної класики» не має терміну дії, і взяти в ньому участь може будь-який дитячий, шкільний чи студентський колектив.

               

Переглядів: 1024 | Додав: Yuri | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]