Головна » 2010 » Жовтень » 26 » Вірш у кишені
13:13
Вірш у кишені
Громадська організація "Добра справа” долучилась до акції "Вірш у кишені”. Її ініціатором є російський молодий письменник-початківець Іван Мітін, який у незвичний спосіб пропагує творчість класиків світової літератури. Нещодавно чоловік побував у Києві, візит прозаїка не залишився непоміченим бердичівською молоддю і ось вона вже готує пустити в народ заламіновані аркуші з віршами.

$IMAGE2$
Ірина Коваль, учасниця акції "Вірш у кишені”: "Щоб наш Бердичів став більш писемним, щоб люди читали вірші. Наразі мало чим цікавляться, ми хочемо зацікавити городян, можливо, хтось захоче поспілкуватися з нами через інтернет, у нас є група "В контакті”.
Юрій Балюк, голова БМРГО "Добра справа”: "Поезії для акції надав Іван Мітін, але так як він з Росії, то в нього була підбірка російськомовних авторів — Есеніна, Блока, Мандельштама”.
Разом із творами класиків молодь поширювала й власні вірші, розкладали їх у найпомітніших місцях. Це своєрідний різновид буккросингу, каже Юрій Балюк. Тільки знайдений вірш можна залишити собі. Для першої акції організатори підбирали твори осінньої тематики, сповнені філософським змістом, які змушують замислитись і пройнятися тонким світом поезії. Тому, якщо на лаві чи кущах ви раптом побачите клаптики заламінованого паперу, можете прочитати написані там блоковські або єсенінські рядки і сміливо покласти картку до своєї кишені.

Автор: Інна Покотилюк
відео на сайті http://www.trkvik.tv/index.php?module=news&id=2501
Камера: Віталій Сінєльніков
Переглядів: 1204 | Додав: Yuri | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]