Головна » 2011 » Січень » 21 » Вітаміни для малозабезпечених
20:17
Вітаміни для малозабезпечених

21 січня в приміщенні Бердичівської міської організації інвалідів "Стимул", що на вул. К. Лібкнехта 106, зібралося чимало люду, серед яких були члени Товаритсва глухих та відвідувачі реабілітаційного центру "Насіння надії". Зібрав їх Юрій Балюк, голова БМРГО "Добра справа", прийшовши не з порожніми руками. Нещодавно організація "Добра справа" подала заявку та отримала від Міжнародного благодійного фонду "Здоров’я українського народу" вітаміни для дітей (у формі сиропу) швейцарського виробництва на загальну суму 12 800 гривень.

- Вітаміни призначені для дитячих організацій та дітей із малозабезпечених родин, тому я вирішив розподілити їх між такими організаціями як реабілітаційні цетри "Промінчик", "Насіння надії", Товариства глухих, сліпих та організацією інвалідів-візочників "Стимул", - зазначив Юрій Балюк, - Батьки дітей, що прийшли сьогодні, отримають вітаміни одразу, решті передадуть керівники відповідних організацій. Думаю, вітаміни допоможуть зміцнити імунітет малечі, а сьогоднішня акція сконсолідує громадські об’єднання для взаємодопомоги та проведення подібних заходів.

Зі слів подяки та посмішок на обличчях присутніх було зрозуміло, що будь-яка допомога у нелегкі кризові часи для малозабезпечених бердичівлян, а особливо для дітей, є необхідною. Добра справа завжди починається з розуміння необхідності допомогти іншому, в чому ще раз переконав Юрій Балюк.

Автор: Нечипорук Богдана


Прикріплення: Картинка 1 · Картинка 2
Переглядів: 867 | Додав: Yuri | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]