Головна » 2011 » Червень » 25 » Натка Криворучко: «У людей зникла мотивація до життя та ініціативність»
12:45
Натка Криворучко: «У людей зникла мотивація до життя та ініціативність»

Люди є різні, але, коли вони об’єднуються задля чогось певного, то це означає, що вони є спільнотою. Ми вводимо традицію спілкування апстрімерів за допомогою цього журналу. Отже, будь-хто з вас може потрапити на шпальти журналу «Upstream» та бути почутим… Кожен має шанс відчути себе в якості відомої людини, у якої беруть інтерв’ю. Можливо, ви зараз читаєте ці рядки, а вам у соціальній мережі чи на поштову скриньку прийшов лист із пропозицією відповісти на декілька питань… Цього разу творчий колектив зупинив свій погляд на 21-річній Наталці Криворучко з Івано-Франківська.


Перша твоя думка, коли ти прокинулася сьогодні?               

Тобі серйозно відповідати, чи насправді???:)) Що одіти на прес-конференцію)) А якщо серйозно: як багато добрих справ мені треба встигнути за цей тиждень.

                Конференція з приводу чого?

Про вебінари.      Це моє відкриття, яке невдовзі стане дуже популярним способом спілкування людей в Україні

То ти розробник цієї ідеї?                  

У нас ідея - навчати людей виборчому процесу шляхом проведення семінарів-тренінгів із залученнням досвідчених експертів (типу Фесенка і т.д.) через веб-камеру.

         Це економить і наші гроші (яких ми як громадська організація не маємо) і час самих експертів))

— Яка це організація?

Спілка молодих політологів.          

Яка в тебе освіта?

4-ий курс політології Прикарпатського національного університету ім. В.Стефаника (авт.: м. Івано-Франківськ)       

— Що тобою керує, коли ти займаєшся громадською діяльністю?

Бажання спрямувати свої сили для вирішення проблем громади. До прикладу, ми побачили проблему - відсутність кадрів, спеціалістів з виборчого процесу. Але ж у нашій державі вибори проходять дуже часто. Саме тому, у нас виник такий проект - навчати людей ефективно і в межах законодавтсва працювати на виборах, тим самим покращувати якість самих результатів виборів плюс допомогти виборцям розібратись у потоках передвиборчого спаму.                 

Передвиборчий спам, детальніше?

Коли є багато кандидатів і море їхньої агітації, а людині важко розібратись.        

Крім цього напрямку чим ще захоплюєшся?        

Незабаром буду робити серію передач на радіо про дітей з притулку.

Чим тебе цікавлять сироти?   

Вони ізольовані від суспільства,     хочу їх ресоціалізовувати:)            

    Що тобі не подобається в суспільстві?

Мене турбують суспільні проблеми та проблеми моєї громади. Вважаю, у сучасній цивілізованій державі кожен громадянин має свідомо брати відповідальність не лише за себе, свої вчинки, але й за людей, що проживають поруч, допомагати і підтримувати соціально незахищеним верствам суспільства.

         На жаль, на сьогодні можемо спостерігати протилежну картину: суспільство, молодь, під впливом багатьох чинників (маскульт, агресивна реклама, перенасичення інформацією тощо) деградує, сім'я перестала бути осередком святості і доброго виховання, у людей зникла мотивація до життя та ініціативність. Саме тому, такі соціальні проекти, як Апстрім допоможуть молодим людям виробити власну візію на процеси, що відбуваються в державі та не загубитись серед масових потоків, які щоденно поглинають людство.

— Твої побажання апстрімерам?

Учасникам Апстріму хочу побажати віри у власні сили. Повірте, варто задати руху для вирішення тієї чи іншої суспільно важливої проблеми, і вам на допомогу потягнуться люди звідусіль. Формуйте свою територію розвитку - навчайтесь, працюйте, кохайте і теплі усмішки на обличчях людей завжди супроводжуватимуть вас!!!!!

© Юрій Балюк


Переглядів: 969 | Додав: Yuri | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]