Головна » 2015 » Серпень » 23 » Літературні читання вперше відбулися в Бердичеві
15:18
Літературні читання вперше відбулися в Бердичеві

     

     «Здорик та Левченко влаштували своєрідний батл, другий першого замкнув у магічному колі і той на трохи прикипів до табуретки, вони читали з запалом і запалювали слухачів, загалом викликали дуже і дуже позитивні емоції, а це – найголовніше,» - згадує про виступ своїх колег по поетичному перу житомирянка Юлія Гуз.
       

      22 серпня в рамках фестивалю «Freedom Fest» вперше під бердичівським небом відбулися літературні читання «На табурєткі». Свої творчі доробки презентували бердичівляни та гості з Житомира: Наумчук Ірина, Мельник Ольга, Ромцьо Здорик, Олег Левченко, Юлія Гуз, Анастасія Гондерук, Дарина Ничкало, Алла Міщук, Марина Чубатюк, Вєра Нєга, Юлія Ковальчук, Юрій Балюк. 
      Дружня та невимушена атмосфера, нові знайомства та позитив від зустрічі надихнули учасників літчитань на подальшу комунікацію. У Житомирі давно існують літературні угруповання та школи, чого не вистачає Бердичеву. Місто вже має перспективних літераторів, вдячних поціновувачів слова, є виразне бажання зустрічатися і надалі, ну, а місце зустрічі – не проблема, головне, щоб була табуретка.

Савва Грач

http://www.ex.ua/793592714213 - фото з літчитання

Переглядів: 783 | Додав: Yuri | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]