Головна » 2011 » Листопад » 20 » Казки від бердичівлянина
14:26
Казки від бердичівлянина
Щороку національний університет Острозька академія проводить літературний конкурс для молодих авторів з будь-якого куточка України. Цьогоріч в конкурсі взяв участь бердичівлянин Юрій Балюк та отримав заохочувальну премію.

- Довгий час вагався, чи подавати свої роботи на конкурс, адже обрав найскладнішу номінацію - "Дитяча література", - зазначив Юрій.

Автор дитячих казок запевняє, що писати йому твори для дітей було доволі приємно.

- Це наче психотерапія, але поряд є відповідальність за слова, викладені на папері, тим паче, що вони адресовані ще зовсім юному читачеві.

Юрій Балюк говорить, що планував видати збірку казок власним коштом, навіть ілюстрації до однієї з них йому виконала здібна школярка. Невідомим авторам нині важко надрукуватися у видавництвах.

- Проте видавнича ідея лишилася в мріях, оскільки це задоволення коштує багато грошей, яких наразі не маю, - нарікає молодий автор.

На питання, чи не хотів би він звернутися до меценатів, знайти спонсорів, парубок знизує плечима та відповідає, що ,певно, зараз не час.

Казки Юрія можна знайти на сайті Острозької академії http://www.oa.edu.ua/ua/info/news/2011/10-24-1 Хоч і вони ще не на папері, але їх варто почитати наніч своїм дітям, бо того варті.

Автор: Богдана Нечипорук
Переглядів: 1199 | Додав: Yuri | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]