Головна » 2010 » Липень » 3 » ГО "Добра справа" - організаційний партнер проекту "Не зволікай!"
16:43
ГО "Добра справа" - організаційний партнер проекту "Не зволікай!"

Бердичівська міськрайонна громадська організація "Добра справа" нещодавно стала організаційним партнером проекту "Не зволікай!". Даний проект є соціальною інформаційною кампанією, направленою на інформування широких верств населення України щодо важливості ранньої діагностики та лікування онкозахворювань. Інформаційна кампанія започаткована громадським об’єднанням "Здорове людство" за підтримки Національного інституту раку.                                     Чому ми за цей проект в Бердичеві? Відповідь проста -                                  

протягом життя кожний третій-четвертий чоловік і кожна п’ята жінка мають „шанси” захворіти на рак. Щороку реєструється понад 160 000 нових випадків захворювання на рак. Помирає майже 90 000 українців від раку щорічно.

За даними Міністерства охорони здоров’я України, кожної півгодини українські лікарі виявляють новий випадок раку молочної залози, і щогодини одна жінка від цієї патології помирає.

Саме тому рання діагностика онкопатології набуває сьогодні величезної актуальності. Тим більше, що сучасна онкологія має можливості лікувати рак і навіть гарантує виліковування хворих на ранніх стадіях недуги.

*Статистика наведена за даними Українського канцер-реєстру

Інформаційна кампанія "Не зволікай!" в Бердичеві та районі розпочнеться після попередніх переговорів з представниками влади, бізнесу та медицини. Орієнтовно в кінці липня 2010 року.


Переглядів: 1039 | Додав: Yuri | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]