Головна » 2010 » Липень » 13

10-11 липня в Києві, на Співочому полі, відбувся сьомий етно-фестиваль "Країна мрій". Про організацію заходу та різноманітні дійства, що були там можна розповідати досить довго, але ,на мою думку, необхідно звернути увагу на декілька моментів, які найповніше розкриють зміст назви цієї статті.                           На фестивалі кожен міг "себе показати". Я, наприклад, взяв участь у Гаківських читаннях (організатори - брати Капранови), де невідомі поети та письменники мали змогу продекламувати власні твори перед публікою на спеціально відведеній для цього сцені, що названа була Куренем. Для цього потрібно було лише попередньо записатися по телефону.                                                                            Бачи ... Читати далі »

Переглядів: 1014 | Додав: Yuri | Дата: 13.07.2010 | Коментарі (0)

Будь-яка організація, чи комерційна, чи громадська має свій девіз, який визначає її діяльність, аналізує цінності працівників, рекламує. Оскільки "Добра справа" є некомерційним проектом і її члени працюють у різних закладах Бердичева та Житомира, а об’єднує нас лише прагнення творити добро, то, відповідно, ми обрали вислів Ути Кільтер: "ТИ Є ТИМ, НА ЩО ВИТРАЧАЄШ ВІЛЬНИЙ ЧАС".                                      Запрошуємо всіх, кому імпонує наша діяльність, до співпраці та членства в організації. 

Хто така Ута Кільтер?

     Закінчила Київське хореографічне училище та Київський державний університет ім. Т.Шевченка, філософський факультет. У Відні отримала диплом арт-критика та куратора. Знімалася в картинах Кіри ... Читати далі »

Переглядів: 988 | Додав: Yuri | Дата: 13.07.2010 | Коментарі (0)